Despre Nuami

Nuamiconteaza citi ani avem in buletin ?? eu cred ca nu! important e cum te simti , cita forta ai in tine, cit de mult stii sa te lupti cu zidurile si muntii si apele care par de netrecut,conteaza cita dragoste ai adunat si cita ai si cita ai de dat,conteaza stiinta de a-ti-intelege prietenii de a-i accepta asa cum sint -cu toane si defecte stiind ca ei sint in stare sa faca la fel pentru tine ,conteaza taria  de a o lua mereu de la capat chiar daca nu stii deloc incotro te va duce drumul, conteaza cita disponibilitate mai ai sa iubesti – din nou – de fiecare data altfel -fara sa privesti inapoi cu minie!!!am stiut intotdeauna ca tot ce intimpla se intimpla cu un motiv si am incercat sa inteleg- cind am putut m-am linistit cind nu …am mai bifat ceva la capitolul pierderi! am pus alaturi o fotografie aleasa cumva de prietenii mei de pe facebook- li s-a parut draguta si prietenoasa!!ca sa stiti – cind ajungeti pe aici – cine e persoana care s-a hotarit sa vorbeasca cu voi – multi si necunoscuti inca -dar virtuali prieteni!!

28 responses to this post.

  1. Posted by Minodora on octombrie 20, 2009 at 7:16 pm

    Nuami,
    Esti o persoana sincera, cu suflet mare, calda, cu multa incredere in oameni, foarte sensibila. Chiar daca in timpurile astea in care multi nu vor decat functii si bani, aceste hai sa le zic „insusiri”, sunt considerate de unii departe de a fi calitati, continua sa fii tu insati si sa ai mai multa incredere in tine. Cum ai zis, nimic nu e intamplator si orice zi e o lectie de viata. Depinde de noi sa constientizam acest lucru. De multe ori suntem dusi de val si uitam sa mai zambim, sa ne mai bucuram, uitam ca suntem inconjurati de simplitatea care duce la maretie.

    Minodora

    Răspunde

  2. Posted by dorotheea on ianuarie 2, 2010 at 7:42 pm

    fa frumoaso!

    Răspunde

    • Posted by nuami on ianuarie 15, 2010 at 9:25 am

      draga mea – nu sint o frumoasa dar cum de cele mai multe ori frumusetea se face din cutie …m-a magulit insa complimentul si iti multumesc !!!!

      Răspunde

  3. Posted by ovidiu on ianuarie 15, 2010 at 12:57 am

    aduci bucurie, speranta, voiciune, trezesti amintiri placute
    esti tot ce-si poate dori un prieten
    viata e mai minunata acum, datorita tie
    multumesc

    Răspunde

    • Posted by nuami on ianuarie 15, 2010 at 9:27 am

      ovidiu- eu iti multumesc si ma faci sa ma simt vinovata pt ca scriu rar!!nu am mereu timp si sincera sa fiu cind nu sint in apele mele ma feresc sa scriu pt a nu mai sint obiectiva- dar imi revin ! ai grija de tine ! te mai astept!!

      Răspunde

  4. Posted by oana bucur on februarie 5, 2010 at 10:43 pm

    draga mea, traiasca viata internauta facebookista ! Ea mi te-a adus aproape . Cred tare mult in scrisul de mana, chiar daca se intampla pe tastatura :). Scrisul responsabilizeaza si esentializeaza …cunosti altfel omul cand vezi cum scrie, cand ii vezi fotografii, cand asculti cate o melodie care ii place …..cand faci cunostinta cu lumea lui. Te stiu si te dragesc de la televizor …te stiu si te indragesc mult mai tare de pe facebook…esti in gandurile mele dragi si bune . Sa traiesti fata frumoasa !
    cu drag, oana

    Răspunde

    • Posted by nuami on februarie 5, 2010 at 11:34 pm

      draga mea…asa e -pe multi ne-a adus aproape , ne-a gasit…si tare bine ne prinde!!!am avut o zi buna azi- am cunoscut 2 femei minunate – o dr si un inginer in inventica mecanica …ce oameni exista printre noi si nu-i stim …iti multumesc la rindu-mi pt ca-mi faci noapte frumoasa!!!

      Răspunde

  5. Ma numesc Elena Vladulescu, sunt mama fetitei Maria Teodora, care a fost filmata in documentarul despre prematuri la Spitalul Universitar cu Dr. Culcer, pe data de vineri 5 februarie, pe site-ul http://www.femeia. ro. As dori sa- mi vad fetita filmata in acest documentar. Va rog sa-mi spuneti cum sa gasesc filmuletul. Multumesc.

    Răspunde

    • Posted by nuami on februarie 15, 2010 at 11:44 pm

      mai dureaza un pic- o sa apara pe femeia.ro- e o emisiune online!! cam in 7-8 zile spr sa fie pusa pe site !! sanatae si fericire va doresc !

      Răspunde

  6. Posted by Doina Patrascu (ex Martin) on mai 12, 2010 at 5:12 pm

    Mi-a spus Adrian ca v-ati intalnit. Cand ai timp, ma poti suna la 0723676285.

    Doina

    Răspunde

  7. draga mea, traiasca viata internauta facebookista ! Ea mi te-a adus aproape . Cred tare mult in scrisul de mana, chiar daca se intampla pe tastatura . Scrisul responsabilizeaza si esentializeaza …cunosti altfel omul cand vezi cum scrie, cand ii vezi fotografii, cand asculti cate o melodie care ii place …..cand faci cunostinta cu lumea lui. Te stiu si te dragesc de la televizor …te stiu si te indragesc mult mai tare de pe facebook…esti in gandurile mele dragi si bune . Sa traiesti fata frumoasa !cu drag, oana
    +1

    Răspunde

    • Posted by nuami on august 4, 2010 at 11:16 am

      am gasit comentul tau in spam – de asta nu ti-am raspuns !! iti multumesc pt gindurile bune in care ma adapostesti!!!inca invat sa scriu , sa postez- o sa vad cum fac cu scrisul de mina -asa e e mai apropate de ..inima ! cu drag te imbratisez !!

      Răspunde

  8. Posted by Crina Mitrus on octombrie 28, 2010 at 3:16 pm

    Draga Nuami,

    sunt happy ca iti pot scrie, te stiu, am stat la camera 5 la Pisano, cred ca si tu ma ve-i recunoaste, o stiu si pe Estera,
    te-am vazut deseori la TV si „m-am dat mare ca te stiu” , spune-mi te rog unde joci ca sa te pot vedea,

    multumesc, Crina!

    Răspunde

    • Posted by nuami on octombrie 28, 2010 at 5:05 pm

      draga mea a trecut atita timp …poti sa te dai mare linistita -asta nu face rau nimanui!!deocamdata nu joc nicaieri ,am alte lucruri de care ma ocup ….cind ies eu scriu de obicei si se afla !!numai bine iti doresc !cu drag!!

      Răspunde

  9. Posted by rusu lena on ianuarie 23, 2011 at 10:59 pm

    salut, Nuami!
    Îţi spune ceva numele Rusu Elena, teatrul de papuşi din Craiova, anul 1989, parcă…
    Tu mânuiai baieţei, iar fata despre care amintesc prin acest nume, fetiţe.
    Eu bănuiesc că nu, altfel, de atunci şi până acum, poate, măcar o dată, ajungând la Craiova, ai fi putut să treci, dacă ai fi ţinut-o minte, sau cel puţin blocul unde stătea, căci ai fost acolo cândva…
    Ce ciudată e viaţa asta, azi aici, mâine-n Focşani…!
    Oricum îţi doresc să fii sanătoasă, iubită, respectată, să fii înconjurată de oameni sinceri, prieteni adevăraţi, chiar dacă sunt puţini, şi prin fapte să demonstrezi că nu uiţi de unde ai plecat…
    Ştiind că îţi place ca oamenii să fie sinceri cu tine, pentru că şi tu eşti la fel cu ei, nu am cenzurat nimic din ceea ce am vrut să-ţi spun, pe foarte scurt, fiind la primul impuls. Pesemne că ce am scris sună a reproş, a culpabilizare, însă nu e nimic din toate astea, crede-ma!
    În speranţa că vei citi aceste randuri, îţi spun: pace şi lumină!

    Răspunde

  10. Posted by ramona on mai 20, 2011 at 9:02 am

    Buna draga Nuami! Am urmarit cu vehementa emisiunea de la antena 3 in legatura cu caii de la Letea! Sunt foarte pornita impotriva acestore oameni! Cu ce le-a gresit lor acei cai? Daca un fura sau omoara un alt om, distruge natura, noi tot asa procedam cu el? Politia animalelor exista, insa este un ong si nu o institutie de stat! Fac parte din acest ong dar sa stii ca este foarte greu! Autoritatile si inclusiv ANSVSA ne persifleaza! in momentul de fata sunt casnica, cu toate ca sunt masterand in matematica aplicata. Sunt in acest ONG de 6 luni si nu ne baga nimeni in seama! Nu avem nici un ban, ne descurcam din buzunarul propriu. Daca intri pe http://www.politiaanimale.ro vei afla ca in acea zona nu exista sediu al politiei animalelor.

    Răspunde

    • Posted by nuami on mai 20, 2011 at 9:43 am

      draga mea – eu am auzit povesti despre aceasta politie animalelor -dar poate de asta nu stiu concret nimic! cam stiu cu ce va confruntati-sintem toti disperati sa-i salvam si singura solutie e e sa punem presiune mediatica pe ei!iti mjultuesc ppentru mesaj- sper din toata inima si sa ne bucuram !te pup cu drag sa-ti tina de curaj!!

      Răspunde

  11. Te iubesc, Nuami! Acum te-am gasit si te-am redescoperit!
    Te sarut, cu drag,

    Răspunde

  12. Posted by ioana luminita popescu on aprilie 20, 2012 at 11:47 am

    draga mea,Nuami
    am citit tot ce ai scris aici..sunt particele din viata ta pe care iti doresti ca noi sa le cunoastem…in multe dintre ele ne regasim si noi…esti o persoana deosebita,sincera,cu un suflet de aur….sa ne traiesti …

    Răspunde

  13. Posted by Maria Huidan on mai 27, 2013 at 9:26 am

    Buna dimineata,saptamana,viata!!!
    As dori sa stiu de unde pot cumpara cartea si unde as putea vedea proiectele umanitare in care va implicati cu tot sufletul?
    De mult nu am mai vazut o asa minune de OM,sunt foarte fericita ca pot sa cred ca mai exista!
    Multumesc si multumesc Nuami!

    Răspunde

  14. Posted by nuami on mai 28, 2013 at 5:14 pm

    eu iti multumesc!!Asa sa ne fie!!

    Răspunde

Lasă un comentariu